Educació

Centres educatius a Llinars del Vallès

Notícies

 • 2 d'octubre de 2019 A Llinars, volem posar en marxa el Voluntariat per la Llengua. T'animes a participar-hi? Voluntariat per la llengua

  Amb l'inici dels cursos de català per a adults que es fan a Can Lletres, des del Consorci per a la Normalització Lingüística volem tornar a posar en marxa el programa Voluntariat per la llengua (VxL). Un programa per practicar català a través de la conversa, que es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

 • 26 de setembre de 2019 Pla Local de Salut de Llinars del Vallès Pla Local de Salut de Llinars del Vallès

  L’Ajuntament de Llinars i l’Equip d’Atenció Primària Alt Mogent, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han engegat el Pla Local de Salut, una eina per dissenyar i planificar actuacions que permetin millorar, promoure i protegir la salut de la ciutadania de forma equitativa i eficient.

 • 12 de setembre de 2019 Vine i aprèn català a Llinars! Noves inscripcions als cursos de català Cursos de català. Inscripcions setembre de 2019

  Del 16 al 26 de setembre s’obre un nou període d’inscripció als cursos de català que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística.
  Horari d’inscripcions: de dilluns a dijous, de 16.30 h a 19 h.
  Inscripcions per a exalumnes: dijous 12 i divendres 13 de setembre, de 10 a 13 h.

Plans i campanyes

Darrera actualització: 17.04.2019 | 12:42