Comerç i Turisme

Projecte FEDER

Feder

Turisme sostenible al Baix Montseny 
Monogràfic  (+ info)

Notícies

  • 2 d'abril de 2019 El Pla Estratègic per al Desenvolupament Local i l'Ocupació del Baix Montseny es posa en marxa Jornada elaboració Pla Estratègic

    El passat divendres 29 de març es va celebrar a Sant Celoni una jornada de treball al voltant del Pla per al Desenvolupament Local i l'Ocupació del Baix Montseny, que s'ha elaborat a partir d'un procés d'anàlisi del territori i comptant amb la participació de molts dels agents socials i econòmics dels diferents municipis: personal tècnic i polític de l'administració local, empreses, entitats, centres educatius, veïns i veïnes.

  • 18 de març de 2019 Llinars ha gaudit d’una nova edició de ‘Botigues al carrer’ Botigues al carrer 2019

    Els carrers Santiago Rusiñol i Nou es van omplir de gent el matí del diumenge, 17 de març, en una nova edició de les ‘Botigues al carrer’ organitzada per la UBIC.

  • 20 de desembre de 2018 Agenda de Serveis 26

    Ja podeu consultar digitalment el nou número de l'Agenda de Serveis, una publicació que pretèn informar de tota l'actualitat relacionada amb el nostre municipi, fent un repàs de les notícies més destacades i temes d'interès de la tardor de 2018. Ah! I també trobareu la informació de la nova temporada d'hivern i primavera del Teatre Auditori!

Activitats

Plans i campanyes

Darrera actualització: 18.03.2019 | 13:16