Comunicació

El Departament de comunicació de l'Ajuntament de Llinars del Vallès aposta per la qualitat i la pluralitat de la informació.

Els seus canals municipals d'informació: web , agenda de serveis i xarxes socials , representen una eina que facilita i potencia la participació de la ciutadania en la vida social del municipi.

Facebook

Twitter

Notícies

 • 4 de març de 2019 La UAB reconeix l’Ajuntament de Llinars per segon any consecutiu amb el Segell Infoparticipa

  L’Ajuntament de Llinars ha estat reconegut amb el segell infoparticipa de qualitat i transparència de la comunicació pública local, amb un 96,15% d’acompliment dels ítems analitzats.

   

 • 4 de març de 2019 Llinars guardonat a la quarta edició dels Reconeixements Administració Oberta de Catalunya

  Llinars ha estat un dels municipis de la franja de 5.001 a 20.000 habitants que ha rebut el reconeixement d'Administració Electrònica en la quarta edició dels Reconeixements Administració Oberta, que premien el bon servei ofert al ciutadà a través d'Internet, i reconeix l'esforç dut a terme pels ajuntaments catalans en la implantació i ús dels serveis d'administració oberta entre la ciutadania i les empreses.  És el quart any consecutiu que l'Ajuntament de Llinars del Vallès ha estat guardonat, i en les quatre edicions situat en el top 10.

 • 4 de febrer de 2019 Donació de sang a Can Lletres Obsequis donació sang 1 de febrer de 2019

  42 persones van poder donar de sang, d'un total de 47 que hi van assistir al banc de sang, el passat 1 de febrer al centre de formació permanent Can Lletres.

Plans i campanyes

Publicacions

Darrera actualització: 14.05.2018 | 13:16