Comunicació

El Departament de comunicació de l'Ajuntament de Llinars del Vallès aposta per la qualitat i la pluralitat de la informació.

Els seus canals municipals d'informació: web , agenda de serveis i xarxes socials , representen una eina que facilita i potencia la participació de la ciutadania en la vida social del municipi.

Facebook

Twitter

Notícies

  • 24 de juliol de 2018 Agenda de Serveis 25

    Ja podeu consultar digitalment el nou número de l'Agenda de Serveis, una publicació que pretèn informar de tota l'actualitat relacionada amb el nostre municipi, fent un repàs de les notícies més destacades i temes d'interès de la primavera i estiu 2018. Ah! I també trobareu la informació de la nova temporada de tardor del Teatre Auditori!

  • 29 de juny de 2018 L'Ajuntament de Llinars col·labora activament amb la Generalitat per donar assistència a adolescents i joves menors d'edat migrats sense referents adults

    El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, davant de la situació d’emergència social per l’arribada d’un gran nombre de menors d’edat immigrats, ha posat en marxa, en diferents municipis de Catalunya, un dispositiu de primera atenció per a l’allotjament i acompanyament d’aquests joves a través d’entitats socials.

Publicacions

Darrera actualització: 14.05.2018 | 13:16